Asphalt City (2023)

Një mjek i ri urgjence, caktohet të punojë me një partner me përvojë në turnin e natës në Nju Jork. Në mes të kaosit të punës, ai vihet në provë në lidhje me dilemën etike për të vendosur mes jetës dhe vdekjes së atyre që duhet të ndihmojë në detyrën e tij si mjek...

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Partner.al

Filma24

FILMA24.UNO - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar