Die Hart 2: Die Harter (2024)

Hart planifikon një film inovativ aksioni me skena të pakontrolluara dhe të papritura për të treguar trashëgiminë e tij si më i madhi. Por, një pikë e verbër e bën atë të bjerë viktimë e një komploti hakmarrës nga e kaluara e tij.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.UNO - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar