Polis Evo 2 (2018)

Inspektorët Sani dhe Khai janë të përfshirë në një mision përgjues në një ishull të largët në bregun lindor, kur një grup terroristësh të kryesuar nga Hafsyam Jauhari sulmojnë dhe pushtojnë ishullin.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Filma24

FILMA24.UNO - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar