Rebel Moon – Part Two: The Scargiver (2024)

Kora dhe luftëtarët e mbijetuar përgatiten të mbrojnë Veldtin, shtëpinë e tyre të re, së bashku me njerëzit e saj kundër Mbretërisë. Luftëtarët përballen me të kaluarën e tyre, duke zbuluar motivet e tyre përpara se forcat e Mbretërisë të mbërrijnë për të shtypur rebelimin në ngritje.

RoyaleClub.co – Baste & Kazino

DAKA BRAND

Partner.al

Filma24

FILMA24.UNO - ADRESA E RE ZYRTARE! INSTALONI APLIKACIONET QE TE MOS JU BLLOKOHET FAQJA:
This is default text for notification bar